Hafik Şehit Turgay Çelik Anaokulu

Vizyon: Çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren,tercih edilen ve örnek alınan bir kurum olmak.

Misyon: Okulumuz; Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmayı, toplumsal milli ve manevi değerlerimize bağlı özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi, bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmayı, sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmeyi, çocukların yaparak, yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, değişik projeler ve aile katılımları ile destekleyerek çocukların gelişimini en üst düzeye çıkartmayı ve onları hayata hazırlamayı hedeflemiştir

Başarılar: Okulumuz Sağlık Bakanlığıyla yürütülen Beyaz Bayrak projesi kapsamında ödüle layık görülmüştür. Okulumuzda yapımı tamamlanan uygulama bahçesi ve hayvan barınağı yerel basında "Eğitimde Güzel Örnekler" kapsamında yerel basında yer almıştır.

Servis Bilgisi: HAFİK KOOP
Sportif Etkinlikler: Badminton ve Satranç Etkinlikleri
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: En Güzel Bahçe Bizim Olsun Projesi SODES ve Yenilikçilik Ödülleri Projesi Yaşlılar Varsa Bizde Varız Atık Malzemelerden Çiçek Bahçesi
Diğer Hususlar: Oyun alanları, Uygulama Bahçesi, Hayvan Barınağı

WEB - https://hafikanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mah. Sivas Cad. İlçe Emniyet Amirliği Yanı Hafik/SİVAS

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçemizin doğu yakasında Hafik Gölü yol ayrımında İlçe Emniyet Amirliği yanında yer almaktadır.

Adres - Yeni Mah. Sivas Cad. İlçe Emniyet Amirliği Yanı Hafik/SİVAS

Ulaşım Sivas Merkez İlçe Terminalinden 07:00-18:00 arası her saat münibüs hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Hafik İlçe Merkezinde yer almaktadır. Sivas İl Merkezine ise 35 km mesafededir.