M. Musab ÖNDER - Okul Müdürü

İlk ve ortaöğrenimini Sivas´ta tamamladı. 2012 yılında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü´nden mezun oldu ve aynı yıl öğretmenlik mesleğine başladı. 2019 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Tezli Yüksek Lisans programından mezun olarak uzman psikolojik danışman unvanı aldı. 2020 yılında başlamış olduğu sosyoloji lisans eğitimi devam etmektedir. Lise yıllarından itibaren çeşitli dergilerde şiir ve denemeleri yayımlanan son dönemde ise Serazat, Yitiksöz ve Olağan Şiir Dergileri´nde şiirleri yayımlanmaya devam eden M. Musab ÖNDER 2014 yılından bu yana okul müdürlüğü görevini yürütmektedir.

(507) 577 3170 Eposta